Best of Antwerp

Menu

Dé culinaire thuiservaring

De prijs van het menu bedraagt € 79 en bestaat uit uw keuze van 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht en 1 dessert. (update 5 januari 2021)

Dit menu is incl. Zilte fougasse brood, flesje San Pellegrino, koffiecapsule en Antwerpse handjes van Philip’s Biscuits.

Menu vanaf vrijdag 15 t/m zondag 24 januari 2021

Voorgerechten

U kiest er twee p.p.

Marbre ganzenlever
Gerookte paling – cevenne ui – gedroogde knolselder

Rol van koningskrab
Velouté aardpeer – malt – ansjoviscrunch

Talisker marinated salmon
Mosselemulsie – koolraap – radijs – yuzu

Tarbot
Shiro tamarin miso – Kinpira

Gunkan sushi zeebaars
Tonburi – vintage koolrabi

Kippenlever
Umeboshi – Ine Mankai

Hoofdgerechten

U kiest er één p.p.

BBQ kalfsmedaillon
Cannelloni kalfswang – truffeljus – jonge kooltjes

Rode poon
Bimi gomaae – ossenstaart

Desserten

U kiest er één p.p.

Appelchutney
Chocolade – chaï latte – meringue au four

Kaki fruit
Onigurumi – pompelmoes

LET OP
U kiest voor uw menu p.p. 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht en 1 dessert!

Upgrades

Pre-dinner box for 2
Bevat 6 pre-dinner snacks:
1. Dry aged makreel – aardpeer – Sudachi confit – dashi
2. Rode biet – Sakura bloessems – Japanse paarse shiso
3. Shiozake – tamago – Ikura
4. Rundstartaar – shiitake – pecorino
5. Noordzeekrab – pompoen – crème double
6. Lobstersandwich – kimchi – spicy mayo
Incl. Kiss My Rhubarb met Double Dutch tonic

Pre-dinner box deluxe for 2
Bevat 6 pre-dinner snacks met 30gr Imperial Heritage Foudroyante Caviar:
1. Dry aged makreel – aardpeer – Sudachi confit – dashi
2. Rode biet – Sakura bloessems – Japanse paarse shiso
3. Shiozake – tamago – Ikura
4. Rundstartaar – shiitake – pecorino
5. Noordzeekrab – pompoen – crème double
6. Lobstersandwich – kimchi – spicy mayo
Incl. Kiss My Rhubarb met Double Dutch tonic

Imperial Heritage Foudroyante Caviar 30gram
Als apero met blini en zure room

Takoyaki
Octopus – katsuobushi

Pastrami Wagyu

Sparkling Sake (200ml)
Perfect als apero

Coktail by Double Dutch Drinks & Kiss My Drinks
Perfect als apero

Sake – Miyamizu No Hano, Tokubetsu junmai
Koud geserveerd worden ( 10 – 12graden )
– Fruitig en vol

Sake – Hyakujuro Yamahai Junmai
Koud of kamertemperatuur
– Umami rijk en verfijnde Yamahai aciditeit

Champagne Bollinger incl. 2 glazen
Special Cuvée – 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 15% Meunier. Incl. 2 champagneglazen van Bollinger

Witte wijn – Meursault Clos du Murger – Chardonnay 2017
Domaine Albert Grivault – verfijnd/rijk, complex en romig

Rode wijn – Elpidios – Field Bled 2017
Fruitig en medium body

Rode wijn – Brunello Di Montalcino – Sangiovese 2012
Azienda Agricola Le Ragnaie – rustiek, gerijpt en aardsS

Vegetarisch menu

Ons vegetarisch menu, bestaande uit 5 gerechten waarvan twee voorgerechten, één tussengerecht, één hoofdgerecht en één dessert.

Voorgerecht

Gepofte rode biet
Baharat yoghurt – radijs – freekeh

Gunkai koolrabi
Tonburi – ziltige kruiden

Tussengerecht

Tofu
Umeboshi – Ine Mankai

Hoofdgerecht

Cevenne ui
Aardappel – peterselie – hoorn des overvloeds

Desserten
U kiest er één p.p.

Appelchutney
Chocolade – chaï latte – meringue au four

Kaki fruit
Onigurumi – pompelmoes

Incl. Zilte fougasse brood, Illy koffie, San Pellegrino en Antwerpse handjes van Philip’s Biscuits.

Only the
best for you

Unieke culinaire thuiservaring