Best of Antwerp

Menu

Bedankt voor uw steun

Wij serveerden ons laatste menu tijdens het weekend van 6 maart 2021. Eventuele updates kunt u hier terugvinden. Graag willen wij u allen danken voor de ongelooflijke steun gedurende de voorbije maanden.

Graag willen wij u allen danken voor de ongelooflijke steun gedurende de voorbije maanden.

Wij verwelkomen u binnenkort graag terug in onze restaurants.

Voorgerechten

U kiest er twee p.p.

BBQ sot l’y laisse
Pasta – hoeve-ei – pedro ximenez – amandel

Asperges
Label rouge zalm – pistou daslook – lamsoor

Krab
Mango – Thaise curry – kalamansi

Geplukte eend
Gefermenteerde witte kool – Sakura – Mizuna

Sushi maki lobster
Takuan – walnoot miso

Zeebaars
Rode sancho – roodhoorntjeswier – white soya

Hoofdgerechten

U kiest er één p.p.

Ibericovarken
Artisjok – ratatouille – pesto courgette – feta

Goudbrasem
Spruitbloem – gerookte look – Katsuobushi

Desserten

U kiest er één p.p.

Ivoire chocolade
Passievruchtflan – beurre noisette cake 

Coconut
Witte sesam – Okinawa Rhum 7 years – T-Hoijcha

LET OP
U kiest voor uw menu p.p. 2 voorgerechten, 1 hoofdgerecht en 1 dessert!

Upgrades

Pre-dinner box for 2
Bevat 6 pre-dinner snacks:
1. Rund – mosterdzaak – warmoes – zee-egel
2. Taco – pulled chicken – smoked vegetable spread
3. Gerookte heilbot – nori – pompoen
4. Griet – edamame – black rice – earl grey
5. Octopus – aardpeerdashi – ito togatashi – zeebanaan
6. Rode poon – shiso – Japanese egg – yuzu


Incl. BOA Tonic Americano cocktail by Aaron Moeraert.

Pre-dinner box deluxe for 2
Bevat 6 pre-dinner snacks met 30gr Imperial Heritage Foudroyante Caviar:
1. Rund – mosterdzaak – warmoes – zee-egel
2. Taco – pulled chicken – smoked vegetable spread
3. Gerookte heilbot – nori – pompoen
4. Griet – edamame – black rice – earl grey
5. Octopus – aardpeerdashi – ito togatashi – zeebanaan
6. Rode poon – shiso – Japanese egg – yuzu
Incl. BOA Tonic Americano cocktail by Aaron Moeraert.

Imperial Heritage Foudroyante Caviar 30gram
Als apero met blini en zure room

Takoyaki
Octopus – katsuobushi

Pastrami Wagyu

Sparkling Sake (200ml)
Perfect als apero

Coktail by Double Dutch Drinks & Kiss My Drinks
Perfect als apero

Sake – Miyamizu No Hano, Tokubetsu junmai
Koud geserveerd worden ( 10 – 12graden )
– Fruitig en vol

Sake – Hyakujuro Yamahai Junmai
Koud of kamertemperatuur
– Umami rijk en verfijnde Yamahai aciditeit

Champagne Bollinger incl. 2 glazen
Special Cuvée – 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 15% Meunier. Incl. 2 champagneglazen van Bollinger

Witte wijn – Meursault Clos du Murger – Chardonnay 2017
Domaine Albert Grivault – verfijnd/rijk, complex en romig

Rode wijn – Elpidios – Field Bled 2017
Fruitig en medium body

Rode wijn – Brunello Di Montalcino – Sangiovese 2012
Azienda Agricola Le Ragnaie – rustiek, gerijpt en aardsS

Vegetarisch menu

Ons vegetarisch menu, bestaande uit 5 gerechten waarvan twee voorgerechten, één tussengerecht, één hoofdgerecht en één dessert.

Voorgerecht

Sushi Maki
Walnut miso – takuan – leek

Shiitake
Gefermenteerde witte kool – Sakura – Mizuna

Tussengerecht

Asperges
Pistou daslook – hoeve-ei – lamsoor

Hoofdgerecht

Artisjok
Ratatouille – fregola sarda – pesto courgette

Desserten
U kiest er één p.p.

Ivoire chocolade
Passievruchtflan – beurre noisette cake 

Coconut
Witte sesam – Okinawa Rhum 7 years – T-Hoijcha

Incl. Zilte fougasse brood, Illy koffie, San Pellegrino en Antwerpse handjes van Philip’s Biscuits.

Only the
best for you

Unieke culinaire thuiservaring